Palvelut

Kotiin kuljetettuna jopa huomiseksi!

Maa- ja kiviaineksia ämpäristä rekkakuormaan!

Mikään asiakas ei ole meille liian pieni tai liian suuri vaan pyrimme löytämään aina sopivan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy juuri sinun tarpeeseesi sopivasta määrästä.

Suursäkit kotiin toimitettuna!

Sepelisammosta voit tilata erilaisia maa- ja kiviaineksia siististi suursäkissä kotiin toimitettuna jopa 1-2 päivän toimitusajalla. Säkit toimitetaan kalenterista valitsemanasi päivänä suoraa kotipihaasi. Toimitus tehdään nosturiautolla ja säkit voidaan nostaa vaikkapa aidan yli.

Noutomyynnistä perävaunuun kuormattuna

Noutomyyntimme palvelee Tampereella Tuomaalankatu 12:ssä. Sieltä voit noutaa tuotteita perävaunulla tai pienempiä määriä auton peräluukussa. Maa- ja kiviainesten lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti erilaisia puutarhan kivituotteita, kuten betonilaattoja, muurikiviä ym. joita myydään myös yksittäin. Kiviaineksia on noutomyynnistä saatavissa myös 25 kg:n säkeissä sekä 10 litran ämpäreissä.

Isommat erät irtokuormina pihaan kipattuna

Meiltä saa myös isommat erät aina rekkakuormaan asti nopeasti ja edullisesti. Jos on tarvetta isommalle määrälle, kannattaa ottaa yhteyttä!