Ohjeet tilaajalle

Alennusta useamman säkin tilauksesta!

Nyt kannattaa tilata kerralla useampi suursäkki. Saat alennusta toisesta normaalihintaisesta säkistä -20 €, kolmannesta – 30 € ja neljännestä eteenpäin -40 € / säkki!

Mieti sijoituspaikat valmiiksi

Säkit toimitetaan nosturiautolla suoraan pihaasi. Sijoituspaikat kannattaa miettiä valmiiksi siten, että ne ovat mahdollisimman lähellä sitä paikkaa, johon ne tullaan käyttämään, kuitenkin siten, että ne eivät ole tiellä.

Sijoituspaikkaa mietittäessä pitää huomioida, että säkit saadaan nostettua n. 4 metrin päähän auton sivulle. Säkit saadaan nostettua myös esim. aidan yli kadulta. Mikäli epäilyttää, onnistuuko toimitus haluttuun paikkaan, ota yhteyttä ja yritetään selvittää sopiva paikka.

Toimituspäivä

Kalenterista voi valita halutun toimituspäivän. Toimitus tehdään valitun päivän aikana, mutta kellonaikoja emme voi luvata, koska ajojärjestelyt tehdään sen mukaan, kuinka saamme parhaiten säkit toimitettua. Toimitus voi tapahtua vasta illalla, joten kannattaa valita toimituspäiväksi edellinen päivä kuin on tarkoitus tuotteita käyttää.

Toimitus

Toimituksessa ei tarvitse olla itse paikalla, mutta kannattaa merkitä halutut sijoituspaikat jollakin selkeällä merkillä. esim. laittaa lapio tai keppi pystyyn haluttuun paikkaan ja antaa tilauksen lisätiedoissa mahdollisimman tarkat ohjeet toimitukseen. Lisäksi olisi hyvä, että olisit puhelimella tavoitettavissa, jos kuljettajalla on jotakin kysyttävää tai säkkejä ei voida nostaa toivottuun paikkaan.

Laske tarve kätevällä laskurilla

1. Alueen pinta-ala
2. Maa-aineksen paksuus
Alueen pinta-ala: m2
Tarvittava maa-aineksen määrä: m3